آیت الله حسینی بوشهری:
خیلی از مردم درباب وضعیت مالی طلاب تصور غلط دارند
به گزارش نور معرفت قم رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با قدردانی از برنامه ها و کارهای مرکز خدمات در پشتیبانی از حوزویان اظهار داشت: از رویکرد هدفمندی و راهبردی و همین طور داشتن جامعیت در فکر و طرح در مرکز خدمات تشکر می کنم و امیدوارم این مسیر ادامه پیدا کند.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی با قدردانی از برنامه ها و کارهای مرکز خدمات در پشتیبانی از حوزویان اظهار داشت: از رویکرد هدفمندی و راهبردی و همین طور داشتن جامعیت در فکر و طرح در مرکز خدمات تشکر می کنم و امیدوارم این مسیر ادامه پیدا کند.
وی با تاکید بر اهمیت رابطه بیشتر مرکز خدمات و مرکز مدیریت حوزه های علمیه اشاره کرد: ارتباط و هماهنگی بیشتر دو مرکز، موجب نظم بخشیدن به امور و نیز خدمت رسانی مطلوب تر به طلاب خواهد شد.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با اشاره به سطح زندگی طلاب اشاره کرد: عده ای از مردم گمان می کنند که تمام امکانات دست طلاب است و آنها در رفاه کامل زندگی می کنند درحالی که اینگونه نیست و سطح زندگی طلبه ها از سطح زندگی متوسط جامعه خیلی پائین تر است.
آیت الله حسینی بوشهری مرکز خدمات را یک پشتوانه باارزش دانست و اضافه کرد: وظیفه مرکز مدیریت تعلیم و تربیت طلاب و وظیفه مرکز خدمات پشتیبانی و پشتیبانی از طلاب می باشد. هر چه حوزه از نظر علمی و مرکز خدمات از نظر پشتیبانی، با یکدیگر همراه باشند، انتظار حوزه پویاتری را خواهیم داشت.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه افزود: اگر این حمایت و پشتیبانی هدفمند باشد موجب رشد علمی و پژوهشی طلاب می شود. به عبارت دیگر باید دنبال نماییم که در قبال این حمایت چقدر طلاب پیشرفت کرده اند و اوضاع درسی آنها را رصد نماییم.
امام جمعه قم مرکز خدمات و مرکز مدیریت را مکمل هم دانست و اشاره کرد: بااینکه مرکز خدمات یک مرکز مستقل و زیر نظر مقام معظم رهبری است اما فلسفه وجودی مرکز خدمات، حمایت و پشتیبانی از مرکز مدیریت و مراکز حوزوی است.
نمایند مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه طلاب مرزبانان دین اسلام هستند و خدمت به آنها یعنی خدمت به اسلام، اضافه کرد: خدمت رسانی به طلاب دارای افتخار بالا و اجر بسیار بالاتری است و افرادی که در این حوزه خدمت می کنند زحماتشان از دید خداوند دور نخواهد ماند.
وی با اعلان اینکه تقسیم کار درست و منطقی برمبنای شرح وظایف باید مورد توجه قرار گیرد، اشاره کرد: اگر مسئولین با هم برنامه ریزی کنند و خروجی برنامه یک چیز بشود، اختلاف و منازعه ای پیش نمی آید و خدمت رسانی بهتری می توانند انجام دهند.
در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی رییس جدید مرکز خدمات به گزارشی از کارهای مرکز خدمات پرداخت و اظهار داشت: اقدامات مناسب و سامانه های خوبی به وجود آمده است تا طلاب نیازی به مراجعه حضوری به مرکز نداشته باشند و بصورت مجازی امور خودرا پیگیری کنند که باید چنین اقدامات و ابتکاراتی در این مرکز ادامه یاید.
وی با اشاره به مستقل بودن مرکز خدمات اشاره کرد: این استقلال به این معنا نیست که یک نگاه رقابتی و دوگانگی در حوزه علمیه ایجاد شود بلکه تمامی مراکز باید یک هم افزایی و وحدت و اتفاق نظر داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی با اشاره به رایزینی هایی که با وزارت مسکن، بنیاد مسکن و ستاد اجرائی صورت گرفته، اظهار داشت: ما مقرر است حدود 1000 خانه برای طلاب واجد شرایط در سراسر کشور درست نماییم.
وی در ادامه اظهار داشت: برای هم افزایی و هماهنگی، جلساتی با مرکز مدیریت و جامعة المصطفی العالمیة داشته ایم و این هم افزایی در برنامه ها و جلوگیری از موازی کاری ها بین مراکز مطلوب است.
حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی همین طور به معرفی برنامه های دیگر مرکز خدمات همچون بخش های فرهنگی، معیشت و کارآفرینی، صندوق قرض الحسنه و سلامت و امور بیمه پرداخت.
منبع: نور معرفت
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب