نور معرفت

اهدای پروانه های زرین سی وششمین جشنواره ی فیلم کودک و نوجوان

اهدای پروانه های زرین سی وششمین جشنواره ی فیلم کودک و نوجوان

به گزارش نور معرفت، اصفهان سی وششمین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان درحالی در اصفهان به پایان رسید که ضمن اهدای پروانه های زرین به برگزیده ها، از استاد علی نصیریان، استاد رضا بابک و استاد محمدرضا علیقلی تقدیر گردید و محمد خزاعی هم اعلام نمود که دوران ریاست وی بر سازمان سینمایی کشور به پایان رسیده است.



آئین اختتامیه این جشنواره با حضور خردسالان و نوجوانان اصفهان و هنرمندانی مانند علی نصیریان، علیرضا خمسه، ایرج طهماسب، شبنم مقدمی، رضا بابک، شهره سلطانی، آرش معیریان، بهروز افخمی، داریوش مودبیان، مجید مدرسی، داریوش باباییان، افشین سنگ چاپ، مستانه مهاجر، علی اوجی، محمد فیلی، رضا فیاضی، مجید اسماعیلی، محمدامین همدانی، محمدعلی باشه آهنگر، محمدرضا شریفی نیا، محمدحسین لطیفی، سیدجواد هاشمی، و با اجرای محمد سلوکی، پنج شنبه (۱۹مهرماه) در سالن اجلاس سران اصفهان انجام شد.

در این آئین و پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، محمد سلوکی به عنوان مجری این آیین به روی صحنه آمد و اظهار داشت: در این جشنواره بزرگ و زیبا که فرصتی برای شادی در اختیار بچه ها و خانواده های آنها قرار داد، بالاتر از ۲۰ هزار تماشاگر در ۶۵ نوبت فیلم دیدند و در ۷ نوبت فیلم ها به نوبت دوم و سانس فوق العاده رسید. بالاتر از ۱۲ هزار نفر از خردسالان میهمان جشنواره در شهر رویاهای اصفهان لحظات شادی رقم زدند و ۳۷۰ برنامه جنبی در ۲۲۰ محله و مناطق ۱۵گانه شهرداری اصفهان انجام شد.

در ادامه، گزارش تصویری از روند اجرائی سی وششمین جشنواره فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان پخش گردید و تصاویری از فیلم ها، سریال ها و انیمیشن های سالهای خاطره انگیز برای خردسالان و نوجوانان روز گذشته و امروز ایران نمایش داده شد.



سپس با بیان «محمد سلوکی» مجری این آئین، مجید زین العابدین، دبیر سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان به روی صحنه آمد.

مجید زین العابدین، دبیر سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان اظهار داشت: جشنواره در چهارمین دهه‌ی حضور و رشد و نمو خود به دوران بلوغ خود وارد شده و به چهل سالگی و کمال نزدیک می شود. سلام و درود بر شهدای ایران و شهدای گلستان شهدای اصفهان؛ از شهید خرازی تا آخرین شهید اصفهان شهید نیلفروشان. سلام به بچه های غزه. امیدوار هستم بچه های غزه و لبنان و همه بچه های دنیا در سال آینده که جشنواره برگزار می گردد شاد باشد.

او افزود: این جشنواره میهمان ندارد و همه شما میزبان جشنواره هستید، جشنواره ای به وسعت داوران، هنرمندان و بچه هایی که در سینما فیلم دیدند، به وسعت خانواده ها، به وسعت اصفهان زیبا و به وسعت ایران. این جشنواره یک دنیا میزبان دارد و ممنونم که میزبانی جشنواره‌ی سی و ششم را قبول کردید. امیدوار هستم سینمای کودک روزبه روز متعالی شده و رشد پیدا کند و بچه های ایران با این سینمای پرورشی، سینمای معلم و سینمای مربی، هویت و افتخار ملی، هویت ایرانی و اسلامی و باستانی خودرا بشناسند.

زین العابدین بیان کرد: از هزار و ۶۰۰ داور کودک و نوجوان و خبرنگاران تشکر می کنم که این جشنواره را رنگ و بویی تازه بخشیدند، هر چند امکان پخش فیلم های کودک و نوجوان بوسیله سینما برای همه بچه های ایران ممکن نبود اما از قاب تلویزیون دیدند که خردسالان و نوجوانان با قاب نقره ای سینما خوشحال هستند.

زین العابدین با اظهار امیدواری از این که روزی برسد که سینمای کودک و نوجوان به قدری رشد یابد که با سینمای پرورشی و مربی بتوانند فرهنگ بومی ایرانی، اسلامی را بشناسانند، اضافه کرد: جشنواره امسال بالاتر از ۲۴ هزار بیننده داشت و در فیلم ها در ۶۵ محور و در ۳ پردیس سینمایی در چهارباغ زیبا انجام شد.

او یادآورشد: ۴۹۶ فیلم در این جشنواره متقاضی رقابت بودند که فیلم های برتر در بخش ملی و بین الملل، فیلم های کوتاهِ داستانی و انیمیشن، فیلم های بلند داستانی و انیمیشن به رقابت پرداختند.

زین العابدین در آخر اشاره کرد: امیدوار هستم شور و شکوهی که جشنواره سی وششم برای بچه های اصفهان رقم زد بتواند طول سال برای همه بچه های ایران رقم بخورد و سال آینده نیز جشنواره پرشکوه تر اجرا شود.



سپس علی قاسم زاده، شهردار اصفهان پشت میکروفن قرار گرفت و اظهار داشت: به عنوان شهردار اصفهان خوشحالم که در اصفهان شاهد برگزاری این رویداد بزرگ هستیم. اصفهان یک شهر مناسب جهت زندگی است، چونکه نشانه های سرزندگی در آن وجود دارد و یکی از نشانه های سر زندگی، این جشنواره ها است. اگر در یک شهر جشنواره های مختلفی برگزار می گردد به ویژه جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان یعنی حیات و بالندگی در آن جریان دارد. خداراشکر که اصفهان در طول سال شاهد جشنواره های گوناگون در عرصه های ملی و بین المللی است همچوان جشنواره نقاشی کودک که گویای سر زندگی شهر ما است.

او افزود: من حدود ۲۰سال شاهد برگزاری جشنواره فیلم های خردسالان و نوجوانان در اصفهان هستم و به اقتضای مسئولیت هایی که قبل تر به عنوان معاون فرهنگی شهردار نیز داشتم شهادت می دهم که دوسال گذشته جزو بهترین دوره های برگزاری این جشنواره از حیث همدلی و هماهنگی بین کارگزاران و عوامل اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی بوده است.

شهردار اصفهان اضافه کرد: امشب از نظر ما این اختتامیه، شروع سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان است. از سال گذشته، دبیرخانه دائمی این جشنواره شکل گرفت و امشب که جشنواره سی و ششم تمام می شود پیگیری های سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان را شروع خواهد شد.

قاسم زاده یادآورشد: امسال رخدادهایی بصورت زنجیره شکل گرفت که می توان به المپیاد فیلمسازی نوجوان و المپیاد فیلم کوتاه اشاره نمود. در این رویدادها خصوصاً سی وششمین جشنواره بین المللی فیلم های خردسالان و نوجوانان اتفاقات خوبی را شاهد بودیم. برخی از رویدادها مانند المپیاد فیلمنامه نویسی حوزه کودک هنوز جدی گرفته نشده و معتقدم که این کار باید ادامه پیدا کند چونکه اگر آنرا جدی بگیریم در آینده مکملی برای پویاتر شدن فیلم کودک و نوجوان خواهد شد.



در ادامه، علیرضا خمسه با بیان محمد سلوکی و بمنظور بزرگداشت علی نصیریان به روی صحنه آمد.

علیرضا خمسه اظهار داشت: خیلی خوشحالم که نخستین کار سینمایی خودم را در کنار یکی از نخبه های بازیگری شروع کردم. استاد علی نصیریان، خداوند به شما طول عمر دهد، سال ها از شما آموخته ایم. من هرچه از شما بگویم کم است. دوستتان دارم و برای شما بهترین آرزوها را دارم.



سپس محمد سلوکی از مجید زین العابدین، محمد خزاعی، علی دهکردی و شهردار اصفهان دعوت کرد که آنها نیز در کنار علیرضا خمسه برای تجلیل از استاد علی نصیریان روی صحنه بروند.

علی نصیریان گفت: سلام می کنم به همه شما و به مردم اصفهان و تشکر می کنم از لطف و محبت شما و از بنیاد سینمایی فارابی و آقای زین العابدین که برای سینمای این مملکت خدمات بزرگی انجام داد ازجمله برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان. نباید این جشنواره را دست کم گرفت، جشنواره مهمی است چون برای آینده مملکت، نسلی را با هنری آشنا می کند که ما از قبل یادگرفتیم.

او افزود: سینما الآن یکی از بهترین امکانات برای معرفی جامعه و فرهنگ ما به دنیاست. یک فیلم بالاتر از هر سخنرانی و مقاله ای تأثیرگذار است و هویت و ماهیت فرهنگی ما را به دنیا معرفی می کند. سینمای فیلم فارسی را هم نباید دست کم گرفت و نباید آنرا کوبید و به آن تف کرد؛ درست است که از نظر فرهنگی و کیفیت ضعیف بود ولی جامعه را با سینما آشنا کرد و مردم را سینمارو کرد و کارهای نسبتاً خوبی بین آنها ساخته شد. نسل بعد ازفیلم فارسی اواسط دهه چهل شروع شد، با گلستان و غفاری کیمیایی و مهرجویی خیلی های دیگر که حیف شد مهرجویی ازبین رفت.

این چهره‌ی ماندگار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران بیان کرد: پس از انقلاب، سینمای ما رشد بسیاری کرد چون پایه کار تئاتر و سینما متن واست، نمایشنامه و فیلم نامه است. هنر، کار نهاد نیست. هنر، کار انسان است. انسان ها بودند که کار کردند و آفریدند وزحمت کشیدند. پس از انقلاب سینمای ایران رشد کرد چون فیلم نامه رشد کرد، دیالوگ نوشته شد و شخصیت پردازی شد. الآن سینما و تئاتر ما در جهان و حتی در سطح اسکار بالا رفته است و این سند هویت ما است. من افتخار می کنم که کوچک ترین ذره ای بودم که در کنار این خلاقان و آفرینشگران حضور داشتم.



ادامه‌ی آئین اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان به تجلیل از استاد محمدرضا علیقلی، آهنگساز برجسته‌ی سینما و تلویزیون اختصاص داشت که او بنابه گفته‌ی مجری برنامه به سبب کسالت نتوانست در این برنامه حضور پیدا کند و بدین جهت کلیپی از آثار موسیقایی وی پخش گردید.

سپس با حضور مجید زین العابدین، محمد خزاعی و شهردار اصفهان، از «استاد رضا بابک» پیشکسوت سینما تئاتر و تلویزیون ایران تجلیل شد.

رضا بابک اظهار داشت: ما عادت کرده ایم که متن را به ما بدهند و تمرین نماییم و وقت بگذاریم تا لحظات زیبایی را بسازیم و بیافرینیم که اساتید و پیشکسوتان ما به ما یاد دادند.



در ادامه نیز با حضور تعدادی از اعضاء شورای اسلامی شهر اصفهان، محمدعلی زاهدی و ریحانه اخلاصی نوه های شهید محمدرضا زاهدی و همین طور زینب امیری فرزند شهید امیری روی صحنه آمدند و جایزه صلح بهنام محمدی به مرتضی رحیمی برای فیلم «آن دو» اهدا شد.





سپس مجید زین العابدین، محمدرضا شریفی نیا، علیرضا خمسه، مستانه مهاجر، ایرج طهماسب، مجید اسماعیلی، محمدامین همدانی، محمدعلی باشه آهنگر به عنوان اعضاء هیئت داوران بخش سینمای ملی به روی صحنه آمدند تا جوایز این بخش به برگزیدگان اهدا شود.

ابتدا بیانیه هیئت داوران ازسوی مجید اسماعیلی، مدیرعامل موزه سینما قرائت شد و برگزیدگان به شرح زیر اعلام شدند.

پروانه زرین بهترین دست آورد فنی یا هنری:

محمد عبدی برای جلوه های ویژه فیلم «باغ کیانوش»

دیپلم افتخار بهترین ایده پردازی فیلم نامه به حامد گلناری برای فیلم «مافیای شجاعان»

پروانه زرین بهترین فیلمنامه:

حسین قناعت برای فیلم «دختر برقی»

پروانه زرین بازیگر کودک:

رایان سرلک برای فیلم «تابستان همان سال و دختر برقی»

ماهتیسا پسندیده برای فیلم «بامبولک» (بامبالا۲)

پروانه زرین بهترین بازیگر نوجوان:

هیلدا کردبچه بازیگر فیلم «دختر برقی»

امیررضا فرمرزی، بازیگر فیلم «آن دو»

پروانه زرین بهترین فیلم:

محمدجواد موحد برای فیلم «باغ کیانوش»

نکته ای که محمد جواد موحد بیان کرد این بود که: «امیدوارم آنقدر فیلم ساختن برای کودک و نوجوان سخت نشود که کسی به سراغ کارِ ساختن برای آنها نیاید. نوجوانان با دیدن کارهایی که برای خودشان ایجاد می شود علاقمند شده و به سراغ سینما می آیند، هزینه کردن برای کار نوجوان دشوار است.»

پروانه زرین بهترین کارگردانی:

آرش معیریان برای فیلم «بامبولک» (بامبالا ۲)

در بخش پویانمایی بلند؛ پروانه زرین بهترین دست آورد فنی یا هنری:

مهدی جعفری جوزانی برای فیلم «شمشیر و اندوه»

در بخش پویانمایی بلند؛ پروانه زرین بهترین کارگردانی:

داریوش دالوند و فرزاد دالوند برای فیلم «شنگول و منگول» (گولز)

در این بخش نیز داریوش دالوند به این نکته اشاره کرد: «فیلم سازی در عرصه کودک پرریسک است و باید برای سرمایه گذاری در آن برنامه ریزی و فکری بشود.»

پروانه زرین بهترین فیلم:

محمدمهدی مشکوری برای فیلم «ببعی قهرمان»

در این بخش و قبل از اهدای جایزه‌ی ویژه‌ی هیئت داوران، محمدرضا شریفی نیا اظهار داشت: «ما دو نوع فیلم داریم؛ برای خردسالان و درباره ی خردسالان. فیلم تابستان آن سال، درباره ی کودک بود. فیلمی متفاوت و درجه یک و در تمام زمینه ها کاندیدا شد ولی برای احترام به فیلم های برای کودکان، به این علت هیئت داوران برای این فیلم به یک جایزه بسنده کرد.» سپس این جایزه به شرح زیر اعلام شد؛

جایزه ویژه هیئت داوران:

فیلم «تابستان آن سال» به کارگردانی محمود کلاری

علی اوجی، تهیه کننده این فیلم جایزه را دریافت کرد و به این نکته اشاره نمود که: «بخش خصوصی همیشه مهجور است و دیده نمی گردد، تهیه کنندگان زحمات زیاد می کشند و مهجورند و یکی از بزرگان این حوزه مجید مدرسی هستند که از حضورشان در جشنواره بسیار خوشحال شدیم.»

در ادامه‌ی این آئین، جوایز به شرح زیر اعلام زیر اعلام شدند:

جایزه ابونصر فارابی(تعلیم و تربیت):

حسین ریگی برای کارگردانی فیلم «میرو»

ریگی پس از دریافت جایزه‌ی خود اظهار داشت: «این بخش، معنادارترین جایزه این جشنواره است، این جایزه را به مردم مظلوم و دوست داشتنی سیستان و بلوچستان که سرزمینی است که سینما ندارد و مردمش 150 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل دارند.»



سپس از مجید زین العابدین، محمدرضا شریفی نیا، بهزور افخمی، محسن برمهانی معاون سیما، محمد فیلی، رضا فیاضی، میثم بکتاشیان، سیدجواد هاشمی، و علی دهکردی برای اهدای جایژه‌ی ویژه‌ی دبیر جشنواره دعوت شد و جایزه به شرح زیر اهدا شد:

جایزه‌ی ویژه دبیر جشنواره در سی وششمین جشنواره‌ی فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان:

مریم مدرس مطلق، برای کارگردانی فیلم «مافیای شجاعان»

آئین اختتامیه سی وششمین جشنواره‌ی فیلم های خردسالان و نوجوانان با صحبت های علی دهکردی، مدیر خانه‌ی سینما ادامه یافت.

علی دهکردی گفت: امسال و به همت خانه سینما و انجمن بازیگران سینما اتفاق مهمی افتاد و نخستین بخشنامه مقررات حضور بازیگران کودک و نوجوان مقابل دوربین های فیلم سازی، بر طبق تازه ترین پروتکلهای بین المللی تدوین شد. این حرکت برای سینمای کودک جایگاه ویژه ای دارد و بنظر می رسد بهترین مکان برای نگهداری و قانونمند کردن آن جشنواره فیلم کودک و نوجوان است که از طرف دوستان و همکارانم به دبیرخانه جشنواره تقدیم می شود. امیدوار هستم همه مسئولین سینمای کشور تلاش کنند که این بخشنامه برای اعتلای سینمای کودک به قانونمندی خود برسد.



سپس با حضور علی دهکردی، مجیدزین العالدین، کمال حیدری معاون فرهنگی شهردار اصفهان، از محمد خزاعی، رییس سازمانسینمایی کشور تجلیل شد.

پیش از این تجلیل، مجید زین العابدین بیان کرد که «این جایزه برای احیای سینمای کودک و نوجوان به خزاعی اهدا شد.»

محمد خزاعی، رییس سازمان سینمایی کشور اظهار داشت: خوشحالم که در روزهای آخر مسئولیتم در سازمان سینمایی کشور شاهد برگزاری با شکوه اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان بودیم. استقبال گرم خردسالان و خانواده ها، برگزاری سانس های فوق العاده برای فیلم ها و رونمایی از برخی آثار که برای نخستین بار در جشنواره رخ داد از نقاط مثبت جشنواره‌ی سی و ششم بود.

او افزود: حوزه بین الملل بسیار مورد استقبال قرار گرفت و هنرمندانی از ۶۰ کشور آثار خودرا به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند نیز از دیگر نقاط قوت جشنواره بود، به همین دلیل از تمامی گروه ها سپاسگزارم که همراه ما بودند تا شاهد برگزاری این جشنواره باشیم.

خزایی خطاب به حسین ریگی، کارگردان فیلم «میرو» که از محرومیت سیستان و بلوچستان گفته بود، اظهار داشت: تنها ۹ سالن سینما در سیستان و بلوچستان در دوره ما افتتاح شده و امروز باید اظهار داشت که سیستان بلوچستان محروم و مظلوم ما نفس می کشد و سینما و هنرمند دارد. عدالت فرهنگی مورد تاکید ما و دولت بود و تا حد امکان برای تحقق آن سعی کردیم. در حوزه اقتصاد و رونق سینمای کودک، ۲۸ فیلم کودک و نوجوان طی این ۳ سال تولید شد و ۲۰۰ میلیارد نقدینگی به سینما وارد کرده است یا در عرصه بین الملل و برمبنای آمار دقیق بیش از ۳۰ میلیون دلار فروش سینمای پویانمایی طی این ۳ سال بوده است، استقبال از آثار پویانمایی ایرانی در کشورهای مختلف بالا رفته و در ۳۰ کشور دنیا پویانمایی های ایرانی توسط بخش خصوصی اکران شده است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به این که امروز صنعت پویانمایی و سینمای کودک و نوجوان رشد کرده است، اظهار داشت: آینده بسیار درخشانی با ورود تکنولوژیهای جدید و هوش مصنوعی در انتظار صنعت پویانمایی است و خواهیم دید که محصولات بسیار جذابی در عرصه انیمیشن و سینمای کودک و نوجوان در ایران و سایر کشورها اکران خواهد شد. در عرصه سیاست گذاری، تأسیس بنیاد پویانمایی یکی از اقدامات بود و با هدف پشتیبانی از سینمای کودک و نوجوان نیز زنگ سینمای مدرسه در شورای عالی سینما مصوب و با همکاری آموزش وپرورش افتتاح شد و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند.

خزاعی افزود: اقدامات بسیار سازنده در ترویج و رونق سینما انجام شده که همین جشنواره که امروز به جایگاه واقعی و اصلی خود بازگشته همچون آنهاست.

او تاکید کرد: امروز در موقعیتی در کشور و عرصه بین الملل هستیم که باید از خود بپرسیم که کجای تاریخ ایستاده ایم؟ فرجام این جنگ بی گمان پیروزی است و مستضعفین بطور قطع بر مستکبرین پیروز می شود، اما نسل های پس از اقدام امروز ما سوال خواهد کرد؛ غزه، لبنان، سوریه و عراق سینما و سینماگر ندارد و امید جهان اسلام امروز به شما سینماگران است که این ظلم را روایت کنید، راوی این تاریخ باشید و اجازه تحریف تاریخ را ندهید. از تمامی سینماگران ملی، روشنفکر و نیمه روشنفکران خواهش می کنم درباره ی فلسطین و مردم غزه سکوت نکنند. ما درباره ی این روایت و این نسل کشی مسئولیم و باید راوی آن باشیم.

خزایی با اشاره به اتمام دوره مسئولیت خود از تمامی دستگاهها و مسئوولین و منتقدان و همراهانش و از مردم که عامل این رونق فرهنگی بودند، تشکر و بیان کرد: من حامل سلام و پیام تشکر وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی هستم که قرار بود در این جشنواره حاضر باشند اما به سبب همراهی در مسافرت رییس جمهور موفق به حضور نشدند.



در ادامه‌ی آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم های خردسالان و نوجوانان اصفهان شبنم مقدمی به نمایندگی از هیئت داوران روی صحنه آمد.

شبنم مقدمی اظهار داشت: داوری این بخش ازسوی دوارانی از چین، برزیل، ایتالیا و ایران انجام شد که همه بادقت نظر فیلم ها را دیده و بررسی کردیم. اعضاء هیئت داروان بخش بین الملل خیلی دوست داشتند به اصفهان می آمدند و اصفهان زیبا را ببینند و ما به آنها قول دادیم که یکبار این اتفاق بیفتد. داوران بخش بین الملل معتقد بودند که سینمای کودک ما در جهان شناخته شده و سربلند است و من آرزو دارم که روزی باردیگر قلل رفیع سینما را در جهان فتح نماییم. با من آرزو کنید که هیچ کودکی در هیچ کجای جهان زیر سایه‌ی هراس جنگ نباشد.



سپس جوایز این بخش به شرح زیر اهدا شدند:

پروانه زرین در بخش بین الملل:

بهترین فیلم، به فیلم «دزد سگ» از کشور مکزیک

بهترین کارگردانی؛ به فیلم «پادشاه ال» کشور صربستان برای

بهترین بازیگر؛ به بازیگران فیلم «دو پانزده دقیقه بعدازظهر» از کشور کره جنوبی

بهترین فیلمنامه؛ به فیلم «دو پانزده دقیقه بعدازظهر» از کشور کره جنوبی

جایزه‌ی ویژه هیئت داوران بخش بین الملل:

به منصور وثوقی از کشور ایران، کارگردان فیلم «برهوت»



سپس مستانه مهاجر نیز روی صحنه آمد و در کنار شبنم مقدمی قرار گرفت و ادامه جوایز به شرح زیر اهدا شد:

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نوجوان در بخش بین الملل:

به نفس بازغی، فرزند پژمان بازغی و مستانه مهاجر اهدا شد.

بهترین فیلم در بخش کوتاه بین الملل:

فیلم «سفر طولانی» از اسپانیا و بهترین کارگردانی نیز به فیلمی از کشور ایتالیا تعلق گرفت.

در ادامه‌ی اهدای جوایز و در بخش سیفژ، سهیل موفق روی صحنه آمد و حامد علامنی مدیرعامل کانون پرورشی فکری خردسالان و نوجوانان کشور به روی صحنه آمدند و جوایز این بخش به شرح زیر اهدا شد:

لوح تقدیر و تندیس سیفژ:

فیلم «دوست وحشی من» از کشور روسیه

همچنین ازسوی هیئت داوران کودک و نوجوان بخش بین الملل نیز یک فیلم شایسته دریافت جایزه اعلام گردید که به قرار زیر است:

جایزه‌ی هیئت داوران کودک و نوجوان در بخش سیفژ:

فیلم «دوست وحشی من» از کشور روسیه

سپس داوران کودک و نوجوان برای اهدای بهترین فیلم در بخش کودک و بهترین فیلم در بخش نوجوان به روی صحنه آمدند و جوایز این بخش به شرح زیر اهدا شدند:

پروانه زرین بهترین فیلم کودک:

حسین قناعت برای فیلم «دختر برقی»




منبع:

1403/07/20
10:59:08
5.0 / 5
260
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد