انتشار ۸ کتاب فلسفی
هشت کتاب «پساحقیقت»، «جستارهایی درباره زن»، «چگونه عاشق جهان شویم»، «داستایفسکی در سیبری از هگل می خواند و می گرید»، «روح های بیمار، ذهن های سالم»، «سقراط اکسپرس»، «فرازمینی ها» و «من کیستم؟ و آن وقت، چند نفر؟» در قالب مجموعه «استخوان های روح: کتاب های فلسفی» منتشر شدند.
به گزارش نور معرفت به نقل از ایسنا، در معرفی این کتاب ها که از طرف نشر نیماژ انتشار یافته آمده است: «پساحقیقت» نوشته لی مک اینتایر با ترجمه نگار صابرآرا در ۱۶۰ صفحه و با قیمت ۶۹ هزارتومان انتشار یافته است. نظریه پساحقیقت به وسیله کسانی که از کم ارزش شدن حقیقت نگران و پشیمان بودند متولد شد.
کتاب دیگر این مجموعه «جستارهایی درباره زن» نوشته سوزان سانتاگ با ترجمه آذر جوادزاده در ۱۰۴ صفحه و با قیمت ۴۰هزار تومان در کتابفروشی ها عرضه شده است.
سوزان سانتاگ در چهار جُستار که بطور جداگانه و مستقل درباره موضوع زن نوشته، نقد خودرا از جامعه، تاریخ و جایگاهِ - متأثر از قضاوت محیط پیرامون و گاه خودخواسته - زن بیان می کند.
کتاب بعدی مجموعه «استخوان های روح: کتاب های فلسفی» هم «داستایفسکی در سیبری از هگل می خواند و می گرید» نوشته لزلو. اف فولدنی با ترجمه یاسمن ثانوی است که در ۲۷۲ صفحه ای با قیمت ۸۹۰۰۰ تومان در دسترس قرار گرفته است.
نور و تاریکی؛ هگل و داستایفسکی؛ عقل و هیولاها؛ خوشبختی و مالیخولیا؛ فاوست و مفیستوفلیس؛ لرد چسترفیلد و هیولای فرانکنشتاین؛ کل و جزء؛ جستارهای کتاب در امتداد این دوگانگی ها و موارد مشابه نوشته شده اند.
چهارمین کتاب این مجموعه نیز «چگونه عاشق جهان شویم» نوشته استفان کلاین با ترجمه آنوشکا عسکری است که در ۲۱۶ صفحه و قیمت ۶۹ هزار تومان عرضه شده است.
استفان کلاین در این کتاب با نثری شاعرانه در ۱۰ فصل کوتاه که هرکدام تمجیدی در وصف یکی از قلمروهای خیره کننده کشفیات است از اشیا و اتفاقات روزمره بعنوان سکوی پرش برای غوطه ور شدن در زیبایی علوم بنیادی استفاده می نماید.
« سقراط اکسپرس» نوشته اریک_واینر و با ترجمه شقایق الکائی یکی دیگر از عنوان های مجموعه «استخوان های روح: کتاب های فلسفی» است که در ۴۱۶ صفحه و با قیمت ۱۲۰ هزار تومان در دسترس قرار گرفته است.
در این کتاب نویسنده با کمک بزرگ ترین متفکران تاریخ در سراسر دنیا، از ثورو گرفته تا سیمون وی، و از نیچه تا سقراط، خواننده را همراه خود با قطار به سفری فلسفی و در عین حال دلپذیر می برد.
کتاب بعدی «فرازمینی ها» نام دارد که با عنوان فرعی «دانشمندان برجسته جهان در جست وجوی حیات فرازمینی» به چاپ رسیده است. این کتاب نوشته جیم الخلیلی است که با ترجمه مریم امیری مبعوث در ۳۱۲ صفحه و با قیمت ۹۵ هزار تومان به چاپ رسیده است.
تمام مقالات، کتاب ها و آثار دانشمندان و نویسندگان پیشگامی که مبنای نگارش مقالات این کتاب به شمار می آیند، حاکی از این واقعیت است که امروزه در دهه دوم قرن بیست ویکم، ما بتازگی در مرحله یافتن پاسخ مهم ترین پرسش ها درباره حیات هستیم: زندگی چیست؟ آیا ما منحصربه فردیم؟ جایگاه ما در جهان هستی کجاست؟
هفتمین کتاب «روح های بیمار، ذهن های سالم» با عنوان فرعی «چگونه ویلیام جیمز می تواند زندگی شما را نجات دهد؟» نوشته جان کاگ با ترجمه ملیکا خوش نژاد در ۱۹۲ صفحه و با قیمت پشت جلد ۵۹ تومان انتشار یافته است.
جان کاگ در کتاب جدیدش ضمن شرح مواجهه شخصی اش با فلسفه ویلیام جیمز، خواننده را با مقدمات اندیشه ژرف و روح بخش او آشنا می کند.
کتاب «من کیستم؟ و آن وقت، چند نفر؟» با عنوان فرعی «سفری به درون ذهن» نوشته ریشارد داوید پرشت و با ترجمه فاطمه تناسان در ۴۰۸ صفحه با قیمت پشت جلد ۱۲۰ هزار تومان در دسترس علاقه مندان کتاب قرار گرفته است. در این کتاب فلسفه با کمک علوم اعصاب، روان شناسی و علوم رفتاری می کوشد به پرسش هایی پاسخ گوید که از نظر ایمانوئل کانت مسائل عمده پیش روی بشر است.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب