نور معرفت

ببینید نظرات رهبر شهید انقلاب در رابطه با موسیقی ملی و سنتی مطرح شود

ببینید نظرات رهبر شهید انقلاب در رابطه با موسیقی ملی و سنتی مطرح شود

نور معرفت: یک مداح و ذاکر اهل بیت(ع) خواهان بررسی دیدگاه ها و نظرات تخصصی رهبر شهید انقلاب در رابطه با موسیقی ملی و سنتی شد.



به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، سیدعلی محمد سادات رضوی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در برنامه هایی که تابحال پخش شده، من ندیدم کسی دعوت شود تا در رابطه با شناخت حضرت آقا از موسیقی ملی و سنتی صحبت کند در صورتیکه رهبر شهید انقلاب احاطه بسیاری به مباحث موسیقی سنتی و ملی دارند.

وی با بیان خاطره ای از رهبر شهید افزود: در سالروز ولادت حضرت صدیقه (س) در سال ۱۳۷۵ که برای نخستین بار خدمت رهبر انقلاب انجام وظیفه کردم، پس از مداحی، حضرت آقا مروری بر من کردند و با تبسم و محبت پرسیدند که آیا در وادی موسیقی ایرانی کاری کرده ام و آشنایی دارم یا نه و من عرض کردم بله. آنگاه فرمودند «تُرک خوبی خواندی.» که منظورشان دستگاه آوازی بیات ترک بود و بعد تاکید نمودند که این شیوه را اشاعه دهم، یعنی دیگر خوانندگان مذهبی و مداح ها هم در زمینه موسیقی ملی و سنتی کار کنند.

رئیس خانه مداحان اضافه کرد: این مسئله برای من بسیار مهم بود که یک رهبر دینی تا این اندازه در رابطه با موسیقی اصیل و موسیقی شرعی شناخت دارد و حتی گوشه و آواز را به خوبی می شناسد.

سادات رضوی اضافه کرد: آخرین باری که خدمت رهبر انقلاب رسیدم، در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در سال ۱۴۰۳ بود که بعد از پایان جلسه، وقتی به من رسیدند، تبسم کردند و با خنده پرسیدند «هنوز چهچهه می زنی؟» عرض کردم بله آقا. من دراین خصوص با حضرت آقا صحبت کرده بودم. چون برخی از روحانیون نسبت به خواندن من در مجالس که خواندن اصیل و آوازی ایرانی است و تحریرهای آوازی دارد، ایراد می گرفتند. ازاین رو این مسئله را به شکل حضوری از خود آقا پرسیدم که حضرت آقا فرمودند «تا این حدی که استفاده می کنید، اشکال ندارد.» بعد هم گفتند که «برو بزن. من هم دوست دارم».

1405/03/12
11:11:47
5.0 / 5
3
مطلب نورمعرفت را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نورمعرفت در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
لینک دوستان نور معرفت

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد