نور معرفت
مدرس مركز تخصصی صحیفه سجادیه:

حوزه های علمیه و دانشگاه ها توجه بیشتری به صحیفه سجادیه داشته باشند

حوزه های علمیه و دانشگاه ها توجه بیشتری به صحیفه سجادیه داشته باشند

به گزارش نور معرفت، لرستان مدرس مرکز تخصصی صحیفه سجادیه با اشاره به اهمیت دعا و کتاب صحیفه سجادیه اظهار داشت: دعا، ابراز فقر مطلق در مقابل خداوند متعال است.


حجت الاسلام محمدرضا اعوانی در سلسله کارگاه های مجازی صحیفه سجادیه خوانی ویژه طلاب مدارس علمیه خواهران لرستان، با اشاره به اهمیت صحیفه سجادیه، اظهار داشت: حوزه های علمیه، مدارس و دانشگاه ها باید توجه بیشتری به صحیفه سجادیه داشته باشند؛ سرچشمه تمام شرایع و معتقدات اسلام و حلال و حرام در صحیفه سجادیه است.
وی با اعلان اینکه از دیدگاه مقام معظم رهبری صحیفه سجادیه عصاره تفکرات اسلام است، اضافه کرد: خفقان زمان بنی امیه سبب شد که امام سجاد(ع) در سالهای آخر عمر خود، احکام دینی و روایات خودرا در قالب دعا به جامعه انتقال دهد. امام چهارم شیعیان صحیفه سجادیه را در جامعه انتشار و در کنار آن بر انس با دعا اصرار داشتند.
مدرس حوزه علمیه قم با اعلان اینکه بزرگ ترین مشکل بشریت این است که نمی داند فقیر است و برای فهم این مطلب باید با دعا کردن به درگاه خدا پناه ببرد، اظهار داشت: اگر انسان بفهمد که سراسر نیاز است، خدا را بهتر عبادت می کند و بهترین راه عبادت، دعاست. امام سجاد(ع) به جهت اینکه به انسان بفهماند که باید در مقابل خدا متواضع بود، آنان را به دعا کردن سوق می دهد.
وی اظهار داشت: در روزگار خفقان حاکم بر حکومت اسلامی، جهاد تبیین امام سجاد(ع) در قالب دعا، سبب شد که بنی امیه احساس خطر کند؛ در آن زمان مردم به سبب نشناختن امام زمان خود و تبلیغات بنی امیه ضد اسلام و اهل بیت(ع)، از معنویت فاصله گرفته بودند.
اعوانی با اشاره به این که دعا، ابراز فقر مطلق در مقابل خداست و کسی که دعا می کند به این امر اعتقاد دارد که خداوند غنی و بی نیاز است، افزود: بهترین راه برای قرار گرفتن جامعه در راه درست، انس با دعاست؛ جامعه ای سالم می باشد که در راه دعا باشد. ثمره دعا کردن این است که انسان بهترین خلق خداوند می شود، چونکه در آیه ۲۸۶ صحیفه سجادیه آمده است که اهل دعا بهترین بندگان هستند.
مدرس مرکز تخصصی صحیفه سجادیه با اعلان اینکه بخش قابل توجهی از صحیفه سجادیه راهکارهای تشریعی برای رسیدن به رضایت خداوند متعال است، اظهار داشت: کسی که اهل دعاست باید موانع دعا کردن و اجابت دعا را نیز بداند و در راستای هموار کردن موانع بکوشد.




منبع:

1401/09/03
16:58:00
5.0 / 5
381
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد