در مسایل شرعی بی پاسخ چه کنیم؟
به گزارش نور معرفت، حضرت آیت الله سید علی حسینی سیستانی به استفتائی پیرامون چاره برای یافتن مسایل شرعی نامشخص، پاسخ داده است.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، در زندگی روزمره، گاهی با مسایل شرعی مواجه می شویم که در توضیح المسائل مراجع تقلید به شکل صریح ذکر نشده اند. در چنین شرایطی، این سؤال پیش می آید که آیا واجب است شخص خود به استنباط بپردازد یا راه دیگری وجود دارد؟
بنابر روایت حوزه، حضرت آیت الله سید علی حسینی سیستانی به استفتائی پیرامون این مورد پاسخ داده است که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.
پرسش: اگر شخصی با مساله ای شرعی مواجه شود که در توضیح المسائل مرجع تقلیدش ذکر نشده باشد، آیا بر او واجب است که استفتا کند؟
پاسخ: ضروری است فرد به فتوای مرجع تقلید خود رجوع کند و فتوای مرجع خویش را در مسئله بپرسد و راه رسیدن به فتوا آسان است.
منبع: nooremarefat.ir
مطلب نورمعرفت را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نورمعرفت در مورد این مطلب