نور معرفت

حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی جاودانه ای برای تمام بشریت است

حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی جاودانه ای برای تمام بشریت است

به گزارش نور معرفت همزمان با ایام فاطمیه و نخستین سالگرد شهادت سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس و چهلمین روز شهادت محسن فخری زاده، دانشمند هسته ای ایران، مراسم بزرگداشتی با حضور محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی، علماء و اندیشمندان در امامباره منطقه گواندی هند برگزار گردید.


به گزارش نور معرفت به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سید یامین تقوی در سخنانی، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) بعنوان یک الگوی موفق و کامل برای همه تاریخ بشریت است. چنانچه زندگی ایشان را مورد مطالعه قرار دهید به خوبی دریافت خواهید کرد که بهترین مدل زندگی در بررسی ابعاد مختلف شخصیت حضرت زهرا(س) به دست می آید. آن حضرت انسانی بودند که در مواجه با جامعه زمان خویش، یک رفتار هوشمندانه، سازنده، خیرخواهانه، دقیق و آگاهانه ای را دنبال کردند.
این کارشناس دینی ضمن اشاره به اهمیت شهادت در دین مبین اسلام اضافه کرد: خداوند سبحان برای تشویق مسلمانان به جهاد، مقدمات و عوامل معنوی مهم پیروزی در نبرد را بیان می کند. در آیه «وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتٌ بَلْ أَحْیاءٌ وَ لکِنْ لا تَشْعُرُون» به صراحت اعلام شده است که شهدا همیشه زنده هستند و انسان هایی که از جان و مال خود در راه اسلام و برای رضای خداوند بر ضد جبارین و ظالمان قیام می کنند، شهدای راه حق نامیده می شوند.
وی افزود: شهدای مقاومت همانند شهید سلیمانی، ابو مهدی المهندس و دیگر شهدا همگی زنده هستند و نام و یاد آنها تا ابد زنده خواهند ماند و بدنامی برای یزدیان زمان یعنی رئیس جمهور آمریکا و جنایتکاران باقی خواهد ماند.
نابودی داعش هدیه سردار دلها به جهان اسلام بود
آشوری هم در سخنانی، بیان نمود: قرآن کریم بعنوان کتاب الهی و کلام خداوند و منبعی فکری و رفتاری، همواره برای عموم مسلمانان حجت و ملاک اندیشه و عمل بوده و معیار و مبنای تعلیم و تربیت است. از طرفی ایثار، جهاد در راه آرمان ها و اصول و مبانی دینی و شهادت و بذل جان در این راه، از افتخارات مسلمانان به حساب می آید.
وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی اظهار نمود: مقوله شهادت، تنها کشته شدن و از بین رفتن جسم یک انسان دین دار نیست، بلکه یک روند هدف دار و عقلانی است که در ورای آن مبانی تربیتی عمیقی نهفته است.
وی همچنین، اظهار داشت: سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی جبهه های مبارزه نور ضد ظلمت حاضر بودند و در جنگ تحمیلی هشت ساله بسیار تلاش کردند. بعد از جنگ هم بعنوان نیروی قدس سپاه فعالیت خودشان را شروع کردند. در زمانی که گروه تکفیری داعش رعب و وحشت را در دل همه مسلمانان و غیر مسلمانان منطقه انداخته بود و حتی کشورهای غربی هم از عملیات های وحشیانه این گروه در امان نبودند، سردار سلیمانی با رشادت های خود این گروه تکفیری را از صفحه روزگار محو کرد و کشورهای حامی این گروه که قصدشان اسلام هراسی در دنیا بود را متحیر ساخت.
فاطمه(س)؛ پاره تن رسول خدا(ص)
حجت الاسلام والمسلمین نصیر علی اعظمی از دیگر سخنرانان این مراسم، مطرح کرد: احتیاج به الگو در زندگی از نیازهای طبیعی انسان بوده و او را وادار می کند تا با در نظر داشتن الگوی مورد نظر، تلاشی هدف دار و آگاهانه برای رسیدن به خصوصیت های رفتاری و اخلاقی همانند الگو را در پیش گیرد، ازاین رو یک شخصیت الگو، بعنوان نقطه ای مرکزی در محور رشد و هدایت های اخلاقی تربیتی فرد قرار می گیرد و در شکل گیری رفتار تربیت شونده، آثار بسیاری را بر جای می گذارد و بنابراین قرآن کریم الگوهای صحیحی را تعیین کرده و بر پیروی از آنان سفارش کرده است.
وی اظهار نمود: در احادیث بسیاری آمده است که پیامبر اعظم(ص) اعلام می دارند که حضرت فاطمه(س) پاره تن من است و برهمین اساس وجود نازنین آن حضرت از وجود خاتم الانبیا جدا نیست و سیره او جلوه دیگری از سیره پیامبر(ص) است؛ پس فاطمه(س)، ادامه راه و سیره پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) در همه زمینه ها همچون بندگی خدا، تقوا، عبادت، حجاب، عفاف و... است.
فخر الحسن، از کارشناسان دینی در سخنرانی خود در این مراسم، اظهار داشت: زندگانی معصومین تماماً درس است و هر یک دفتری عظیم است در دریای بی کرانه که در ظروف افکار و اوهام ما نمی گنجد. زندگی پر فراز و نشیب حضرت زهرا (س) هم همچون پدر بزرگوار و همسر والا مقام و فرزندان گرامی ایشان از درجه والایی برخوردار می باشد. اگر ابعاد شخصیتی ایشان را مورد واکاوی قرار دهیم به خوبی در می یابیم که ایشان آیینه تمام نمای همسرداری و الگوی کامل برای زنان هستند.



1399/11/02
23:38:54
0.0 / 5
745
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد