نور معرفت
قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور:

ظرفیت های عظیم كانون های مساجد می تواند قالب های هنری را از محتوای قرآنی غنی سازد

ظرفیت های عظیم كانون های مساجد می تواند قالب های هنری را از محتوای قرآنی غنی سازد

به گزارش نور معرفت قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور با اشاره به ظرفیت های موجود در كانون های مساجد اظهار داشت: می توانیم بالغ بر۶۰ رشته هنری در رابطه با قرآن و عترت را در كانون های فرهنگی هنری مساجد شاهد باشیم. ظرفیت های عظیم موجود در محیط های روستایی، شهرستان ها، فضاهای استانی و سطح ملی می تواند قالب های هنری را از محتوای قرآنی غنی سازد.


به گزارش نور معرفت به نقل از ایسنا، حجت الاسلام «حمید محمدی» در گفتگو با خبرنگار ستاد ارتباطات رسانه ای فهما در ارتباط با مرحله نهایی داوری این رویداد ملی در بخش قرآن و عترت اظهار نمود: خوشحالیم ستاد كانون های فرهنگی هنری مساجد كشور بعد از تصویب اساسنامه جدید با رونقی فراوان و متنوع توانسته جایگاه خویش را در سطح مساجد باز كند.
وی ادامه داد: دوره جدید فعالیتهای كانونها با یك سازماندهی نوین و امیدآفرین شكل گرفته و مساجد علاوه بر این كه دارای كانون های فرهنگی هنریِ بالنده، پركار و باكیفیت شده اند، یك نظام جدید هم بر فعالیتهای آنها حاكم شده است.
حجت الاسلام محمدی اظهار داشت: این نظم جدید كه بر مبنای سامانه فهما كلیه فعالیتهای كانون ها را تحت پوشش قرار می دهد، توانسته است نظام نوینی را رقم بزند و در چارچوب رقابتی سالم حرف های نو و تازه ای از كانونهای مساجد را به جامعه انتقال دهد.
وی خاطرنشان كرد: ظرفیت عظیم مسجد بعنوان «دارالعلم، دارالفكر و دارالذكر» كه سه رسالت اصلی و كاركرد مهم مسجد است، می تواند هم در حوزه فهم قرآن، هم در حوزه علم آموزی قرآن و هم در عرصه ذكر و یاد قرآن كریم بعنوان سه محور اساسی فعالیت در كانون ها مطرح باشد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور افزود: حُسن كانون های فرهنگی هنری مساجد از قدیم این بوده است كه جهت گیری های هنری در امور قرآنی و عترت را به شكل پررنگ و جدی دنبال می كند. یكی از مسائل حساس و مهم ما هم همین مبحث است كه باید در كنار فعالیتهای محتوایی قرآنی چه در حوزه لفظی (شامل: روخوانی روانخوانی، زیباخوانی و حفظ) و چه در حوزه معنایی (شامل: ترجمه، مفاهیم، معارف و تفسیر) باید به ابعاد هنری قرآن دقت نماییم. چون كه قرآن با معارف خود در عقل ها و با هنر خود در قلب ها نفوذ می كند.
این داور بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما تصریح كرد: البته كانون های فرهنگی هنری مساجد ابعاد هنری كار را با تنوعاتی كه در رشته های هنری وجود دارد در دستور كار خود قرار داده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های موجود در كانون های مساجد اظهار داشت: به نظر می آید بزودی می توانیم بالغ بر ۶۰ رشته هنری در رابطه با قرآن و عترت را در كانون های فرهنگی هنری مساجد شاهد باشیم. ظرفیت های عظیم موجود در محیط های روستایی، شهرستان ها، فضاهای استانی و سطح ملی می تواند قالب های هنری را از محتوای قرآنی غنی ساخته و بالندگی جدیدی در بین كودكان، نوجوانان و جوانان ایجاد كند.
وی افزود: لازمه این كار هماهنگی میان همه دست اندركاران امر مسجد است. خوشحالیم كه امروز خیلی از اختلافات میان كنش گران حوزه مسجد تمام شده و همدلی و هماهنگی خوبی میان امام جماعت بعنوان راهبر اصلی مسجد، هیئت امنا و بسیج كانون های فرهنگی هنری و سایر ارگان ها و نهادهای همسو فراهم آمده است.
داور بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما تصریح كرد: وضع موجود در كانونهای مساجد، ظرفیت بی نظیر و موقعیت ممتازی است كه باید همگان قدردان آن باشیم. امروز بسیار خرسندم از این كه مدیر جدید ستاد كانون های فرهنگی هنری مساجد توانسته است با نگاهی نوین و ایجاد هماهنگی و بستر تعامل با همه دستگاه ها و ظرفیت های كشور در جهت پیشبرد مقاصد مسجد، اهداف خویش را ترسیم كرده و به آن برسد. آینده بسیار خوبی را فراروی همه فعالان عرصه مسجد می بینم و امیدوارم همه نهادهای نظام بویژه رسانه ملی از این فرهنگ سازی برای ارتقاء سطح كمی و كیفی فعالیتهای مسجد حمایت كنند تا شاهد پیشرفت های روزافزون این حوزه باشیم.



1398/11/30
15:31:09
5.0 / 5
4228
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد