نور معرفت

حضرت زهرا(س) با تثبیت ولایت كاری كرد كه هیچ كسی انجام نداد

حضرت زهرا(س) با تثبیت ولایت كاری كرد كه هیچ كسی انجام نداد

به گزارش نور معرفت ایسنا/قم مرجع تقلید شیعیان بیان كرد: حضرت زهرا(س) با تثبیت ولایت كاری كرد كه هیچ كسی انجام نداد.


حضرت آیت الله سبحانی امروز در سوگواره یاس نبوی در مجتمع فرهنگی امام زاده سیدعلی(ع) با اشاره به اهمیت اسوه و الگو در زندگی از منظر كارشناسان روانشناسی و علوم اجتماعی اظهار داشت: قرآن مجید دو اسوه را در قرآن بیان می كند و در مقابل آنها دو اسوه بد را هم نشان میدهد.
وی ادامه داد: خداوند همسر فرعوت را معرفی می كند و ایشان را بعنوان یك الگوی ناب معرفی می كند؛ حضرت خدیجه و حضرت زهرا(س) دو زن بزرگواری بودند كه اسوه تمام نمای همه زنان مسلمان هستند. حضرت خدیجه در سه سال آخر رنج های بسیاری برای همراهی پیامبر كشیدند و چند روز بعد از شكسته شدن حصر از دنیا رفتند.
ایشان سپس با اشاره به هجمه دشمنان به ساحت قدسی حضرت زهرا(س) اظهار داشت: بتازگی كتابی در ریاض یا مصر درباب حضرت زهرا(س) نوشته شده است كه به اسم تعریف از ایشان به دنبال تضعیف روایات در رابطه با ایشان است.
آیت الله سبحانی با اشاره به آیه مودت بیان كرد: مودت در قربی دارای دو اثر است. نخست اینكه برای این مودت برای نفس انسان یك كمال محسوب می شود. علاوه بر آن موجب می شود كه در زندگی سالك آنها باشیم. در سوره مباركه اسراء می خوانیم كه خداوند خطاب به پیامبر اسلام آیه مودت فی القربی را بیان نمودند و بنا بر این بود كه ایشان فدك را به حضرت زهرا (س) تقدیم كردند.
وی اشاره كرد: حضرت زهرا(س) در ماجرای مباهله حضور داشتند و ثابت می شود كه ایشان تنها زنی است كه در مدینه می تواند برای دعای پیامبر آمین بگویند. در ماجرای كسا نیز حتی ام سلمه نیز اجازه حضور نیافت.
مرجع تقلید جهان تشیع با اشاره به این نكته حضرت زهرا(س) خدمتی كردند كه هیچ كس انجام نداده است، اضافه كرد: حضرت زهرا تشیع را «تثبیت» كردند. برای اینكه دشمن به دنبال فراموش كردن مساله ولایت بود. حضرت زهرا(س) با خطبه ووصیت و خشم خود ثابت كردند كه این گروه جزو خلفای رسول خدا نیستند. حضرت زهرا(س) با خلفا بیعت نكردند و این بیعت نكردن بسیاری از مسایل را روشن كرد.
وی با ذكر این مطلب كه باید تبلیغ تشیع را بدون تنش بیان نماییم، یادآورشد: هر مجلس كه نامی از حضرت زهرا(س) و اهل بیت(ع) برده شود نورانیت به همراه می آورد. در تبلیغ باید از قرآن و سنت بزرگان بهره برد ولی مباحث تبلیغی باید متمركز روی آیات و روایات باشد.
و درانتها بر ضرورت بهره گیری از آیات و روایات در تبیلغ دین اصرار كرد.




منبع:

1398/11/04
23:46:03
5.0 / 5
4263
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد