نور معرفت
یك استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم:

طلاب به باعث مطالبه رهبری پای کار تبلیغ بیایند

طلاب به باعث مطالبه رهبری پای کار تبلیغ بیایند

نور معرفت: به گزارش نور معرفت، یک استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: اگر کنشگر خوب حوزوی تربیت شود بطور قطع مطالبه رهبر معظم انقلاب که فرمودند «من نسبت به تبلیغ نگران هستم» محقق خواهد گردید.


فرهاد فتحی - کنشگر سیاسی و فعال فضای مجازی- که امروز در دیدار تعدادی از طلاب با رهبر معظم انقلاب حضور داشت، در گفتگو با ایسنا در رابطه با تاکید رهبر انقلاب بر روی مبحث تبلیغ و نگرانی ایشان نسبت به این مورد اظهار نمود: برگزاری چنین دیدارهایی با رهبر معظم انقلاب حتما خروجی های مهمی را به دنبال خواهد داشت.
فتحی خاطرنشان کرد: نکته دیگر رهبر معظم انقلاب در مورد حوزه تاکید بر روی امر تبلیغ و اولویت قرار دادن این مهم بود. برداشتی که در بدنه حوزه وجود دارد اینست که یک طلبه ابتدا درس بخواند، سپس به امور حجره پرداخته و اگر امر تبلیغی هم فراهم گردید برود.
وی تصریح کرد: نکته ای که رهبر معظم انقلاب بر روی آن تاکید داشتند این بود که تمام این مراتب برای یک طلبه مقدمه است اما آن چه اساس کار یک طلبه است امر تبلیغ خواهد بود، برپایه گفته ایشان اساس کار روحانیت مردم هستند نه حوزه، میز، خودکار و صندلی.
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه امیدوارم طلاب به باعث مطالبه رهبری پای کار تبیلغ بیایند، ابراز کرد: اهل فن باید وارد میدان عمل شده و مبلغین را در فضای حقیقی و مجازی تربیت و تقویت نمایند. همینطور مبلغینی که وسط میدان عمل هستند مورد حمایت قرار بگیرند، برخلاف تصور آحاد مردم، مبلغین حمایت نمی شوند یا حمایت ها قابل توجه نیست.
مخاطبان فضای مجازی را به خوبی بشناسیم
فتحی افزود: رهبر معظم انقلاب وقتی تاکید دارند که «نیروی عالم و جهادی» تربیت بشود اگر دراین میان کسی تربیت شده باشد باید او را تقویت هم کرد. متاسفانه در این بخش از نیروهای جهادی و انقلابی به خوبی بهره نمی بریم و این صدمه زا است.
وی ضمن اشاره به اهمیت فضای مجازی خاطرنشان کرد: بیشتر فضای امروز زندگی مردم درگیر فضای مجازی است و در این فضا گپ و گفت ها شکل می گیرد. رهبر معظم انقلاب هم بر روی فضای مجازی و پسامجازی اشاره داشتند و معتقد بودند باید ابزارهای جدید و مخاطب را بشناسیم. امروز مخاطب اپلیکیشن های خارجی و داخلی با هم متفاوت می باشد. برای نمونه وقتی شما می خواهید موضوعی همچون حجاب را تبلیغ و تبیین کنید فضای شما در ایتا با یوتیوپ کاملا متفاوت می باشد و امکان دارد یک تبلیغ در یک فضا بازخورد مثبت اما در فضای دیگر جواب معکوس بدهد. پس مخاطب را باید شناخت. همینطور دشمن و تاکتیک های آنرا هم باید بشناسیم و جریانات اصلی یعنی جبهه حق از باطل را باید تفکیک کرد. البته دشمن تلاش دارد خویش را مردم سالار و اهل دموکراسی نشان دهد اما لیبرال یا دموکرات بودنشان هم دروغ است.
وی افزود: امروز در قضیه فرانسه که در خود غرب بعنوان مهد آزادی بیان است مردم در خیابان ها مورد ضرب و شتم قرار می گیرند اما صدای سلبریتی ها و کنشگران درنمی آید و نهایت واکنش آنها دعوت همگان به آرامش است.
نیازمند تربیت کنشگران طراز در فضای مجازی هستیم
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: یکی از اشکالات امروز ما عرصه فضای مجازی است. متاسفانه حوزه های علمیه در حوزه کنشگران سیاسی و مجازی نیروی تربیت نکرده و تعدادی هم که دیده می شوند به صورت خودجوش با آزمون و خطا کار خویش را به پیش برده اند.
به قول فتحی، امروز حوزه باید کنشگر طراز فضای مجازی تربیت کند. رهبر معظم انقلاب هم بر روی همین مبحث تاکید داشتند و مولفه های یک کنشگر را « جهادی بودن، عالم به زمانه و جریانات روز و آشنا به ابزار دانستند» تا بتواند اثرگذار باشد.
وی افزود: اگر کنشگر خوب حوزوی تربیت شود بطور قطع مطالبه رهبر معظم انقلاب که فرمودند «من نسبت به تبلیغ نگران هستم» محقق خواهد شد، دراین میان کسانی که وسط میدان تبلیغ هستند کاملا دغدغه رهبر انقلاب را درک می کنند. سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه های علمیه قم یا سایر ارگان های تبلیغی باید از این دغدغه نگران باشند. همانطور که رهبر انقلاب تاکید نمودند باید از ظرفیت حوزه استفاده نماییم.
یک طلبه باید هر روز وسط میدان تبلیغ باشد
فتحی از مسئولین حوزه درخواست نمود که به دغدغه رهبری لبیک گفته و جهادگر حوزوی تربیت کرده و اولویت شان مبحث تبلیغ باشد. تحقیق و درس باید مقدمه امر تبلیغ باشد و وظیفه یک طلبه رفتن به سمت مردم است.
وی ضمن اشاره به بیان رهبر معظم انقلاب در خصوص این که ما همیشه دفاع نکنیم بلکه وارد فاز حمله هم شویم، اظهار داشت: این نکته خیلی مهم است چونکه ما همیشه در مقام دفاع هستیم بلکه باید وارد مرحله حمله شویم؛ درست است که ما مشکلاتی داریم اما خیلی از کشورها هم از منظر نظریه و هم عملی مشکلات زیادتری دارند. اقتصاد دنیا برپایه گزارش های یورونیوز نشان داده است که ۴۳ درصد مردم آمریکا نمی توانند مایحتاج اولیه زندگی خویش را مثل خونه، ماشین و بهداشت را تهیه کنند. تنها تفاوت ما در تقابل با مشکلات نسبت به کشورهای دیگر اینست که ما با رجوع به اسلام می توانیم چاره مشکلات را پیدا نماییم و هرجایی که پای اسلام به میان بیاید کارها حل می شود.




منبع:

1402/04/22
14:25:29
5.0 / 5
326
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد