نور معرفت
گرامیداشت خادمان دین و آئین، ۱

تلاوت های هوشنگ یاری، هر بار پخته تر و فنی تر می شد

تلاوت های هوشنگ یاری، هر بار پخته تر و فنی تر می شد

به گزارش نور معرفت عباسی با اشاره به اینکه آقای یاری ازفعالان قرآنی خطه کرمانشاه بودند، اظهار داشت: ایشان بسیار با اخلاق، مهربان، گشاده رو و همیشه با سعه صدر بودند و از از قدیم الایام در امر مسابقات قرآن، فعال بود.



خبرگزاری مهر، گروه دین و آئین، نگار احدپور: سال جاری هم به رسم هر سال، در واپسین روزهای سال، یاد و خاطره ی عزیزان از دست رفته را گرامی خواهیم داشت، به همین مناسبت با استاد محمد عباسی از قاریان و اساتید پیشکسوت قرآنی کشور و از دوستان مرحوم استاد «هوشنگ یاری» که در اثر ابتلاء به بیماری کرونا، دعوت حق را لبیک گفت، به گفتگو نشستیم.
عباسی با اشاره به اینکه آقای یاری از فعالان قرآنی خطه کرمانشاه بودند، اظهار داشت: ایشان بسیار با اخلاق، مهربان، گشاده رو و همیشه با سعه صدر بودند و از قدیم الایام در امر مسابقات قرآن، فعال بودند.
وی با ذکر یک خصوصیت از شخصیت مرحوم یاری اظهار داشت: نکته مهمی که در مورد ایشان باید بدان توجه کرد این است که استاد بسیار متواضع و افتاده بودند، ایشان نظرات اساتید را در مورد مسائل فنی تلاوتشان بدون اعتراض و یا توجیه می پذیرفتند و همین مبحث یکی از بارزترین صفات شخصیت ایشان بود که مشورت ها و مسائل فنی رو مو به مو در تلاوت خود رعایت می کردند.

عباسی اضافه کرد: ایشان بسیار آرام و محترم بودند و در تمام این سال هایی که با هم رفاقت داشتیم، این بزرگ منشی را در کلام و رفتار ایشان شاهد بودم.
وی ضمن اشاره به تلاش مضاعف آن مرحوم در ارتقای سطح فنی تلاوت های خود، تصریح کرد: تلاوت های مرحوم یاری در ۱۰ سال گذشته، هر بار پخته تر و فنی تر شده می شد و مشخص بود که ایشان تمرین و برنامه ریزی خاصی برای این مورد دارند، برنامه ریزی خاصی برای این مورد داشته اند.
«نماینده شایسته ایران در محافل بین المللی»
این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: مرحوم یاری، در کرمانشاه جلسه قرآن داشتند و سطح تلاوت هایشان طوری بود که در محافل رسمی کشورهای اسلامی حضور فعال داشتند. ایشان چه در بعد تبلیغ و چه در بعد مسابقات، نقش مهم و پر رنگی داشتند و با تلاوت های ناب خود پیام های قرآنی کشور را به خوبی به مخاطبین کشورهای اسلامی که اعزام می شدند منتقل می کردند.
گفتنی است، هوشنگ یاری، متولد ۱۳۴۷ کرمانشاه بود و ارتباط و علاقه وی به قرآن کریم به قول خودش از ۱۰ سالگی با شنیدن تلاوت های استاد عبدالباسط و تشویق برادرش به خواندن قرآن شروع می شود. پدر هوشنگ یاری، در دوران جنگ رشادت های خیلی از خود نشان داد و در همان سالهای جنگ به درجه رفیع جانبازی نائل می شود. پس از اتمام هشت سال دفاع مقدس، منش و رفتار پدر را ادامه می دهد و در آن سال ها و همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی وی با برادرش در خیلی از جلسات قرآنی شرکت می کرد تا سنگر اسلام را از زاویه دیگری حفظ کند و ادامه دهنده راه پدر باشد. خود او می گفت حضور در همین جلسات، او ترغیب کرد تا در مسابقات قرآن شرکت و رتبه های برتری را کسب کند.
مرحوم یاری پس از کسب آموزش های قرآنی زیر نظر اساتید بزرگ کرمانشاه در سالهای ۱۳۸۲ و ۱۳۸۴ رتبه اول مسابقات کشوری و بین المللی را در رشته قرائت از آن خود کرد. در سن نوجوانی به واسطه حضور در مسابقات استانی و کسب رتبه خوب بعنوان یکی از قاریان مطرح، موفق به کسب عناوین نفر اول مسابقات سراسری سازمان تبلیغات سلامی در سال ۸۲ و نفر سوم مسابقات سازمان اوقاف در سال ۶۹ می شود. کسب رتبه های کشوری وی را در ادامه دادن هر چه بهتر این فعالیت مصمم تر ساخت، تا اینکه در سال ۸۴ موفق به کسب عنوان نخست مسابقات قرائت بین المللی کشور سوریه شد.
وی در ادامه فعالیتهای قرآنی خود در بخش داوری هم ورود پیدا کرد و موفقیت های زیادی را هم در این حوزه با حضور در مسابقات مختلف در کشورهایی همچون سوریه، بنگلادش، هندوستان و پاکستان هم به دست آورد، و یکی از افتخارات وی بعنوان قاری تبلیغی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف است.
هوشنگ یاری، این قاری بین المللی و پیشکسوت قرآنی اهل کرمانشاه، ۱۸ آبان ماه ۹۹ در ۵۲ سالگی بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا دعوت حق را لبیک گفت. یادش گرامی.


منبع:

1399/12/30
14:31:48
0.0 / 5
991
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد